Specialistische schoonmaak

Naast de dagelijkse en periodieke schoonmaakdiensten, de reguliere schoonmaak, bent u bij Cleanbees ook aan het goede adres voor specialistische reiniging.
Wij bieden de volgende diensten aan:

Tapijtreiniging

Tapijt Onderhoud is nodig om het tapijt in goede staat te houden. Goed onderhoud biedt een langere levensduur.
Op het oog ziet het tapijt er vaak nog best goed uit, maar ieder tapijt wordt in de loop van de tijd vuil door ingelopen vuil en stof. Er is daardoor sprake van egale vervuiling. Tapijtreiniging zorgt er voor dat ingelopen zand en stof uit het tapijt wordt gehaald. Pas als het geheel weer eens grondig is schoongemaakt zie je meestal pas weer hoe vuil het tapijt eigenlijk was.
Daarnaast is het vanuit hygiënisch oogpunt aan te raden om regelmatig uw tapijt te laten reinigen. Het vermindert het gezondheidsrisico aanzienlijk bij mensen met astma of allergieën.

Plafond reiniging

Belangrijkste reden is dat een vervuild plafond er niet verzorgd en representatief uitziet. Maar ook vanuit hygiënisch oogpunt kan veel stof en vuil problemen opleveren voor bijvoorbeeld mensen met ademhalingsmoeilijkheden en / of allergieën.
Elk plafond wordt in de loop van de tijd vuil en stoffig. Luchtstromingen zorgen ervoor dat stofdeeltjes zich aan het plafond hechten. Vaak zie je dat niet direct omdat er sprake is van egale vervuiling. Je ziet dit meestal pas als het plafond gereinigd is; dan valt het opeens weer op hoe vuil het plafond was.

Wand reiniging

Een vuile wand oogt simpelweg niet netjes. Daarnaast wordt elke wand in de loop der tijd vuil en stoffig. Luchtstromingen zorgen ervoor dat stofdeeltjes zich aan de wand hechten. De wand lijkt misschien niet vuil, maar is dat wel degelijk; er is sprake van egale vervuiling. Je ziet dit meestal pas als de wand gereinigd is; dan valt het opeens op hoe vuil de wand eigenlijk was.

Graffiti reiniging

Graffiti wordt meestal aangebracht op gevels die het meest in het oog staan voor het publiek. Het verwijderen van graffiti moet zo snel mogelijk gedaan worden nadat het is aangebracht. Cleanbees bied u hier ondersteuning bij.

Gevelreiniging

Gevelreiniging is een vak apart. Er bestaan namelijk veel verschillende ondergronden met diverse soorten vervuiling. Er is niet 1 pasklare oplossing voor elk type gevel. Soms is enkel reinigen voldoende, maar vaak gebeurt dit in combinatie met voegwerk en impregneren.

Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze specialistische diensten neem dan contact op!